Övergiven på Nyår.

Nästan.
Jo ja har min pojkvän cirka 3 meter ifrån mig just nu, men han har inte någon idé heller på vad vi ska göra..
Helvete.
Jag känner mig övergiven hit ut i Snappertuna brackle. Sådär som om Gud glömde bort oss snälla här på landet? Ja nå, kanske vi kan synda desstu mer?

Så jävla vackert ute med all snö, och ja som sku ti Påminne på "snoukking".
Men det sket sig för att min kära pojkvän ville vara hemma eftersom han sa att han försträckte nått i ryggen då det knaka när han sku "flytta på mig i sängen" (och nej vi hadde inte sex just då.. tur var..), men ja tror personligen att han döljer sanningen eftersom han är nolo över att fått sin idrottsskador av NINTENDO WII !?!
Men men.. Sidu int kan han ju medge, de sku ta för myky på hans ego om att vara en duktig idrottare.. hehe

Va ska ja göra ida!? _Han fösöker föreslå lappträsk, men eeeh. lockar inte så myky. Kanske han får bli hemma o ja far me Lotta på raggarrunda i karis!?
Who the hell knows!?
Publicerad 31.12.2010 kl. 16:04

FRIERIET

OMG!! Nånej. ja skämta bara. Nu steg läsarsiffrorna säkert med någo 848u30489023 procent bara för att ja hadde en så catchig rubrik!!

Alltså saken gäller något roligt som hände mig på facebook idag. *Det är inte alltid man får ett sånthänt mejl från marocko:

"salut cva belle et joli et jenti camilla +jétaime moi jesuis mohamd de maroc tu marie avec moi "

På Svenska:

"hej vacker och söt och cava jenta Camilla + jetaime Jag är från Marocko Mohamd du gifta dig med mig"


Hahahahahahah. Jag dog lite inombords. mina inelvår for sekasin när ja läste det där. Ett sånt fint förslag, men jag tror ja skippar.

Better luck next time!
Publicerad 26.12.2010 kl. 23:00

Fucked up

Int bokstavligen. Men så känns det.
Noll julfiilis för tillfället, har int ens rört ett endaste ett julpynt, har inte köpt några julklappar heller, och kommer antagligen att stirra ut genom fönstret för att fånga den finaste flingan i himlen.

Nåja, ska väl fösöka besöka farmor i Ingå, dricka glögg med Elin och äta lite mat hos mamma. Men men. Dessvärre julfiilis har jag nog inte.

Drömmer om mitt egna hus nångång i framtiden där ja får inreda med lantlivs- stil och med gamla julpynt.  och kanske har det lyckligt med min lilla familj.
Men det är framtid.. nu jobbar vi vidare på Fiskars och doonar reven av oss och kanske beger oss med cessi.G till någo varmt ställe vid någo skede..
Publicerad 23.12.2010 kl. 21:06

Helvete

Alltså va e dehä!?
Jag sku villa ljuga att bloggen ha stärva o att den e skit.
Men ja kan int.
I all ärlighets namn e de jag som e skit (DO'H, i Knew It!!).
Skit på att uppdatera.
Hyj.
Kan nån hjälpa mig?
Få mig inspirerad?
Nån som sku villa läsa någo nu o då,
eller hela tiden?
Nån som vill veta va ja gör,
Nån som brinner av iver?

Help me God.
Publicerad 15.12.2010 kl. 16:13

länge sen, IGEN

Hej po er alla.
Dolig uppdatering jag vet.. fy skam!
Men kanske ni förloter mig om jag säger att jag "jobbar" fron 7:30 till 23:00 dagligen!?
Jo, jag är uppe hos min gamla aupair-familj (som jag va hos för nogot or sedan i Tyskland, i en liten stad vi namnet Vilsbiburg) som nuförtiden bor nära Björneborg!
Familjen driver nu en ridskola, med 18 hästar, vissa gor mer po lektioner, o vissa är lite väl unga och en är endast i privat bruk.

Solen skiner idag so tusan, och jag for en riktig sen-sommar fiilis fastän hösten är poväg med snabba steg. Hoppas hela hösten är solig och varm! Och att vintern inte vore lika iskall som den senaste. Det var underbart med massor av snö och do solen lös var det tusen gonger bättre. Det räcker med -5 grader för att holla snötäcket pudrigt. Ingen istid tack!

Igor hadde jag och mammans 5-oring vor första gemensamma hoppträning, och hans allra första. Kalle Nykänen var tränare och vi var 3 stycken i gruppen.
Vi for mest markbommar och nogot litet hinder, eftersom hästen är endast riden cirka 15-20 gonger! Han kom hit för nogra monader sedan och do pobörjades hans ridhäst karriär! Han är underbar i lynnet, men än lite sprallig. Vi är nu tvo stycken som tränar honom, so att vi nästa vor redan kan starta honom i hans första "borta-hemifron"-tävlingar. Bode dressyr och hoppning! Mia, som har monga järn i elden här i stallet, sköter dressyr sidan och jag hoppningen =) Kommer bli riktit kul, och vi har fott en riktit bra start tillsammans!
Hästen är till rasen FWB, är fux med 4 vita strumpor och en bläs.
Han heter Gee W Wild Eamon, och kallas Monni =) Han e bara so söt.
Hoppas han holls som sodan och int kommer in i molbrottet, haha :D
Monga frogade mig efter träningen: "Hur fan hölls du po hans rygg, helt otroligt!"
Jag svarade "ja inte en blekaste aning.." Kanske jag igor va en "liimaperse" :D

Men nog med det, uppdaterar igen do jag har lite glapp i schemat..

Hej po dej!
Publicerad 10.09.2010 kl. 11:30

Vitaminer?

Va e de? Det känns som om jag inte vore medveten om att man skall käka vitaminer och hälsosamma frukter, eftersom jag inte tagit ett enda vitamin-tillskott på ungefär några år. Jag skäms(som vanligt) över att jag är så himmelens dålig på allt som gäller sund hälsa och dyligt.
Så otroligt många gånger jag lovat åt mig att köka en burk med någo multitabs eller liknande... har det blivit av? jo nej.
Har fortfarande huvudvärken kvar (och den blev ju inte precis något lättare efter eesti-reissun :)) och örat bråkar, samtidigt som jag är trött hängig och fryser som en naken katt i isbad!

Kommer nog inte till någon läkare på en vecka. knappast nästa v-slut heller :(
Har en del att göra så.. kommer ju inte att befinna mig i karis alls nästa vecka så det kan bli lite svårt att åka av och an 4h/tur..
Jag vet jag vet. mamma sa alltid när man va liten "hälsan kommer först, du får int fara ut på världen nu, då blir du ennu sjukare"
Dags att lyssna på råden kanske.
Kan inte någon av er trogna bloggläsare hjälpa mig, kom till jobbet, kidnappa mig och tvinga mig till läkare så e de sen gjort. Jag anlitar någon att kidnappa mig själv, för mitt egna bästa. Medan Angelina Jolie, tyckt att hon sku hyra en torped fö att döda henne. alltså typ en assacin eller hu de nu skrivs. Ganska lol igentligen. Men hon gick ju på heavy shit som heroin o keikkor. Fucked up shit you might say!

Vad har btw Angleina Jolie med mina vitaminer o göra!?
Ett sidospår är allti ett sidospår i en true&lovely story. That's the way it goes, in my head.
Publicerad 28.08.2010 kl. 12:11

Jeans

Varför ska det allti va så att, antingen e dom fö korta eller så går it dom fast runt midjan :D Nog e de ett fan, och då anser jag själv att jag inte e fet eller har stor röv, men däremot ganska långa ben. The problem might be solved.

O vissa vrider o spänner o blääh.

Och av vissa får man momi-reve (mummu-röv) o de e inte så tjusigt, när man ska föreställa sig vara 22 år. Plus att visa e så skit material att dom töjjer o börjar hänga i rumppan. De e int heller så kiva, fö de ser ju ut som ett litet lass där bak.
En liten stinki.
Publicerad 28.08.2010 kl. 09:19

Det var en gång. o den va gungig o fanns på eesti-båten.

Eesti. Dit far ju alla efter sprit, på horor eller för att allmänt bara skaffa sig en och en annan blomma på könet. Men inte jag. Vi åkte med firman på kryssning på onsdagen, och jag säger bara ett ord, nej sori de blir nog två; WASTED och ROLIGT.. ajjo tre; ILLAMÅENDE.
De e nog konstigt att man bara MÅST dricka sig till sådant stadie att man bara faller omkull o yrar o skrattar o dansar som en mås me påsa på hovo. Gosh,vilken skämmig film en kollega tog på mig och två andra då vi sto o dansa på "pensionär-lavan". Tur så hadde man lite payback-ässä-hihassa, fö man va ju på hugget och tog lite smyg bilder på de andra, och jag måst få medge.. Bilderna va inte så värst smickrande! :P

Vi dansade, drack, blev bjudna, drack, dansade, skrattade, råjsade och DRACK.
Shit loads of money gick de åt till att supa sig full på "krogarna" och så spela man ju BlackJack. *suck* Men nog fick ja ju hem en hög med karkki och en fin liten present åt pojkvännen =) Den e ganska.. sådär lol igentligen!
De fanns oxå boxers, och på dom sto det "Mistä näitä senttejä oikein tulee", men pojkvännen tyckte igår att de sku borde stå "mistä näitä metrejä oikein tulee".. Haha.

Jag yrade hela jävla natten, var på efterfest med totalt random sjakk som jag träffade på diskot typ 05:45 och så va man ju vaken fram till 9, sov lite på en timme, och när ja vakna va klockan 10:45. Tur va ja int ensam påväg till det "försenade" morgonmålet =) Chefen hadde oxå tagit sig en liten tupplur =)

Jag tror jag var full ännu när jag väl skulle lägga mig i min egna säng för att drömma mig bort till fjärran land. Okej, jag tror int.. jag vet... Krapula sjutusen, ingenting ha man orka äta heller.Vad lärde vi oss nu igen!?
 Som man bäddar får man ligga.


Ajjo, i nästa inlägg ska jag berätta om mitt nerv-tappande i Ikea med pojkvännen.
Not a good combo om han int e ett piss intresserad av någo inredningsjuttun :D
To be continued...
Publicerad 28.08.2010 kl. 09:01

Ny Layout.Till min blogg.TACK!

Någon som är sugen på att laga en ny Layout till min blogg? Har ju pratat om det tidigare med en, men det blev aldrig av. Kanske för att jag inte var på hugget sen heller? Men NU anamma ska jag ha en finare, fräshare, mera JAG och funderar om det finns någon som vill göra det, och få en MASSA creds för det? dvs, att jag länkar på min blogg, sådär som dom stora bloggarna där ute i världen, dom med STOOORA tissar. Haha.

Furreal! I'm in desperate need! ERGEANT!
Publicerad 23.08.2010 kl. 18:16

hups.

Tydligen så hadd ja skrytit med kryssningen redan i förr(förra) inlägget :D
Publicerad 23.08.2010 kl. 17:16

Läkare?

Är det dags för mig att besöka en läkare om jag nu lidit av huvudvärk sen förra sommaren, nära på varje dag i större eller mindre "format" !?
Börjar bli ganska trött på att konstant hamna sätta fast ögona för en stund eller massera min panna, för de metoderna är ju de enda som lättar! Är inte en så stor fanatiker av piller och diverse mediciner som injniceras eller käkas.. Blir nog aldrig en narkoman av mig, sorry guys, men tack för gästligheten att ni bjöd lite! Skämt o sido.
Mitt öra är även det ett ganska knepigt fenomen. Har nämligen lidit av öroninflammation nu i över 1 MÅNAD, och ännu heller har det inte släppt. Det tar inte sjuk längre, men det rinner ut en såndän riktit ljus-brun-genomskilnig vätska från örongången och den är klibbig och sir ut asom snor. How nice e int det!?

Har för tillfället alla dessa ovanstående krämpor plus dendär härliga tiden av månaden! Jo, ja ska sluta klaga!

Har ja tvättat någo kläder!? Eh nej. Saakeli vad morkkisen växer. Men visserligen tar jag ju ti flaskan o skriekr SKEPP O HOJ! på onsdagen!
Med min tur hinner jag bli sjuk eller något annat trevligt! Vi ska ju till Eesti på firma-kryssning. all inklusive ;) Kommer nog gunga lite extra i mitt päron pga någo lite mer än bara dendär sjögången ;)
Publicerad 23.08.2010 kl. 17:15

Long time, no see. Eller va de Mi lav ju long taim!

Ugh. Sitter på jobbet och funderar på ett och annat, men kommer ingen vart. Kanske för att jag har så tråkigt o knapp ens orkar fundera igenom alla tankar utan glor på skärmen och bara låter allt flyga runt o gå ut från en hjärncell till en annan?

Dagens planer: Jobb från 7:30 till 18:00 (samma sak imoron btw..) och sedan lämna tillbaka racer-suizarn som jag gick efter imorse, hadde nämligen fannys bil till låns så att jag kunde ta mig på jobb utan diverse problem, den spinner ju som en katt och är lika smidig med ;)
Sen ska ja väl på något vänster försöka fixa lite kläder till mammas så att ja kan slänga dom i tvättmaskinen.. börjar bli en ganska grotesk hög där på golvet.. egentligen i hela lägenheten!!!! O.o
Jag är så jävla lat, jag skäms så in i de gröna och har dessutom på köpet NOLL motivation till att städa. Ska nog påriktit ta mig i kragen, för int ids ja nu resa bort med skitiga kläder o lämna en skitig kämppä att komma hem till!

Ja, jag ska ju fa upp till aupair-familjen (som ja va hos för 2 år sedan i tyskland) som bor nuförtiden lite nedanför björneborg, för en liten stund och koppla av. Tid vet ja inte, måst ju lite planera diverse grejjer.

Och vad det kommer till min käre pojkvän, så fick han nycklarna till sin lägenhet i Helsingfors igår! Ska bli spännande att fara till Ikea med honom på tisdagen :D Han kommer garanterat att tappa nerverna! Haha :D

Och vad det gäller onsdagen!?!? shit, vi ska ju på Firma-kryssning här med Ruukkilaiset, till eesti :D Kommer bli najs reissu eftersom vi ska sova i svitar på båten ;)

Uppdatering kommer senare igen, då jag delar med mig av mitt spännande liv.
Publicerad 21.08.2010 kl. 11:07

urkkibabba

Usch, varför ska det finnas något som detta. Får sån jäkla huvudvärk redan av att tänka på det!! Samma som hungernöd, våld och miss-skötsel av djur osv.

http://www.iltalehti.fi/terveys/2010081112172527_tr.shtml
Publicerad 11.08.2010 kl. 14:01

Min närmaste framtid

Jag är lite trött på vardagen som mestadels innhåller jobb.. Jag är jävligt tacksam att jag har jobb och pojkvän, men just nu skulle jag behöva lite omväxling.

Som jag i ett tidigare inlägg skrev, att jag trivs på mitt jobb, och trivs med den nya hobbyn. Men jag behöver omväxling.
Jag funderar skarpt på att åka upp till Au-pair familjen i kiukainen (lite nedanför björneborg, med tåg 4h) för att rida och sköta om hästar.
Mitt intresse för hästar är stort, och jag skulle vilja satsa på en av mammans hästar helhjärtat, vilket jag inte kan göra här nere i södra finland.. Hästen som ja nu nångång brukar rida här är en ponny, dessutom är vi typ 5 stycken som rider henne. Så de vill ju int heller bli ti någo.

Men men, vi ska nu int tala någo extra om det här, men ja tror ja vet vad jag vill göra en liten tid framöver. Förutom att min pojkvän gärna skulle kunna komma me mej.
Klarar mig nog inte utan honom en längre period. Kostar dessutom hundra euro tur och retur harjavalta-karis-harjavalta... Help me someone! Jag vet inte vad ja ska göra :(
Publicerad 08.08.2010 kl. 14:00

OMG

Hahaha ja dör lite inombords, min pojkvän föreslo att han sku komma ti mitt jobb o slå bollar på rangen :D haha, han håller på att bli golf-nörd WOPPIII :P
Publicerad 01.08.2010 kl. 14:33
Jag är en snart 22 årig kärring (haha) från den lilla staden i Karis i Raseborg, Finland. Efter alla dessa om och men,tänker jag fortsätta jobbkarriären ett år framöver. Älskar att inreda. Dock gör jag det inte på riktigt men kommer antagligen på något vänster att studera mig fram! Åker snowboard,lär små knattar och rider hästar gör jag också. Plus att ja vill ha en ny tattoo, egentligen 2..

Senaste kommentarer

16.11, 17:32Ny Layout.Till min blogg.TACK! av www.majagraddnos.ratata.fi
16.11, 17:30Loppisfynd av anonym
28.08, 16:45Vitaminer? av http://lottasss.ratata.fi/
25.08, 18:00Ny Layout.Till min blogg.TACK! av http://melsi.ratata.fi/
24.08, 22:41Ny Layout.Till min blogg.TACK! av http://lottasss.ratata.fi/